sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vappu Prahassa

Pakkopullan tuoksu: lupasin reissuista pitäisi kertoa välittömästi, mutta unkarilainen pääsiäinen sää vieläkin väistää, kun vappu puskee päälle Quuen' s dayn siipeilemänä.

Kun mentiin ilmapallojen ja serpenttiinikuorrutuksen kanssa ratikassa, ainakin kolme ihmistä siirtyi kauemmaksi.  Onneksi sentään erityisesti hollantilaiset ottivat vapun ilosanoman vastaan, hyvin sulautui heidän pukeudun oranssiin -päiväänsä. Tsekkiläiset kuulemma polttavat noidan.(Kysy lisää heiltä!)

Prahassa on aikamoisen aktiivinen Suomi-poppoo, joka lakitti eilen illalla Máchan patsaan. Hän on romanttinen vaimonhakkaaja (tsekkiäinen lähde), joka kirjoitti Maj-runon, ja tulee tästä hyvästä huomennakin kukitetuksi.  Tänä vuonna hassu merimieslakki päässään. Ukkonen ja rankkasade kruunasivat piknikin, ja tänään taitaa olla toinen editio meneillään juuri nyt. Kaiken kaikkiaan vappu tuntui simoineen kaikkineen oikein suomalaiselta, ja oli jees, että meilläkin on jotain hauskoja perinteitä jotka jakaa.

Suomi-siirtokunnan kera meillä oli muuten myös vaalien aikaan kisakatsomo. Moni julisti tulosten jälkeen, että kotiin paluu taisi nyt jäädä, jos nyt ulkosuomalaisia kohta enää takaisin maahan päästetäänkään.Täsois kiinnostuneille muuten muutama rattoisa Praha-blogi (siirrän vastuuta):


http://prahankevat2011.blogspot.com/

http://jarnomarkosfashionandbeerblog.blogspot.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti