perjantai 20. toukokuuta 2011

Palaute

Lukijapalaute: "Sun blogi on hyvä, kun se ei ole yhtään syvällinen. Kirjoitusvirheet on tosi hauskoja. "
Kirjallisuus ja suomen kieli, oikea ala!

Palaute entiseltä kämppikseltä: "Tuhosit elämäni"

Kaiken kuultuaan vuokraisäntämme päätti potkia kiskuri-kämppikseni ulos asunnostaan ja nyt hän on ongelmissa laskujensa kanssa. Minulla kaikki lopulta järjestyi taas tosi hyvin. Huiput uudet tsekkikaverini löysivät kantoivat  minulle sängyn ja nojatuolin. Olen muutenkin ihan iloinen tuplasti  itseäni kookkaamista kavereistani, sillä kämppikseni reaktio - noh pysäyttävää, vaikka aivan kohtuutonta tietenkin. Omasta elämästään on otettava vastuu, ja on aika turhaa syyttää jotain ulkomaalaista vaihtarityttöä, joka vaan sisuuntuessaan piti oikeuksistaan kiinni  - ja vuokraisäntäni saattaa myös olla aika viisas mies, muuten.

En ole edes kirjoittanut jääkiekosta, mutta Tsekki on todennäköisesti toiseksi paras maa juhlia Suomen maailmamestaruutta, jääkiekko kun on kuitenkin iso juttu myös täällä. Täytyy kuitenkin sanoa, että itse missasin hulabaloon aikalailla!

Nyt odottelen pikkuista siskoani Kati-karpaasia saapuvaksi, ja sitä ennen sukellan vielä toviksi kirjallisuuden ja identiteettien ihmeelliseen maailmaan. Vastoinkäymisteni takia sain lisäaikaa kirjoittaa esseitäni.
Psykologian professori myös soittelee aika ajoin olenko ok. Ja kyllä, olen ok.

Kesäkuussa odottaa vielä melontaretkin pitkin Vltvaa ja reissu Berliiniin saksalaisen, itävaltalaisen ja kahden tsekkiläisen kaverin kanssa. Jossain sen jäkeen häämöttää kotiinpaluu. Ensi syksynä tuutoroin vaihto-opiskeljoita Jyväskylässä, eli ympyrä sulkeutuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti