perjantai 11. maaliskuuta 2011

hudba



Tuttuni järkkäsi "Tiibetiläiset illan" Cross Clubilla  ja vaikka yhteys Tiibetin jäikin värikkäitä lippuja ja flayereitä lukuunottamatta hieman hämäräksi, olipa mukavata. Raggaeta, skata ja Fiormoss (yllä), joka ainakin minut onnistui hypnotisoimaan tehokkaasti. Oli myös mukava seurue: on kivaa kun on kerrostumia, eli kavereita, jotka olen tuntenut jo syksystä asti (mikä Eramus-univesumissa on yhtä kuin kauan) tämän vuoden puolella  syntyneitä tuttavuuksia ja lisäksi muutama uusi naama. On mielenkiintoista, kuinka kansainväliset opiskelijat verkostoituvat nopeasti.

Ystäväni Katharina kertoi jotain aika pelottavaa. On ihmisiä, joita en tunne, mutta jotka tietävät minut tämän vaihtoblogin kautta. Olen jotenkin onnistunut aikaisemmin kiertämään moisen ajatuksen. Google traslator myös tykkää tästä blogista aika kovasti, tai ainakin täällä vierailee paljon ihmisiä täältä Tsekistä ja ties mistä.  Luin taannoin vanhoja kirjoituksia, ja olipa aika tylsää lätinää, lähinnä kaikki pyöri asuntola ympärillä. (Joskin saman ilmiön huomaa kaikien siellä asuvien puheenaiheista, sitä ei oikein voi välttää)  Nolous on inhimillinen ja voimauttava tunne, tietäkää se. Jos siis luet, paljasta toki itsesi!

Ps.Viime viikolla oli Täydellinen Kevätpäivä ja lämpötila kipusi varjossakin +15 kieppeille. Luentojen jälkeen lähdin kirjan kera lukemaan Vltavan kupeeseen. Keskellä auringoista siltaa tapaisin naapurini ja kirjallisuus-kollegani Janin joka oli tulossa Kampa-saarelta ja hehkutettiin kilpaa, että kuinka onnelinen sitä ihminen voi olla. Prahan kevään konnotaatiot on siis aika voimakkaat, toivottavasti neuvostotankit ei koskaan tule.

3 kommenttia:

  1. Luen! Kävin Prahassa pienehköllä lomalla vuoden alussa ja heti tuli mieleen, jos jossain vaiheessa opiskeluja tekisin erasmusvaihdon "Kultaiseen kaupunkiin". Niinpä vähän googlettelin ja löysin blogisi, tykkään! Päivittele toki vielä ahkerammin.. ;)

    t. Katze

    VastaaPoista
  2. No okei, mäkin! :D Haikeilen Prahan perään täällä. Me tavattiinkin S & M:n luona Dejvickassa, mutta olin törmännyt blogiisi jo sitä ennen. Sitten kesti jonkun kuukauden ennen kuin yhdistin Marit. Kivoja juttuja sulla!

    VastaaPoista
  3. Katze, kiitti! Suosittelen lämpimästi Erasmusta täällä, ehkä sellaista pientä tendenssiä ois blogissakin ollut havaittavissa.

    Senja: Hei, olet Venäjällä siis nyt? Melkoisen siistiä sekin! Muistaisin, että siellä teekutsuilla puhuttiinkin jotain vaihtoblogeista, hyvä siis, ettei mun persoona ole ihan täysin jakaantunut.

    VastaaPoista