maanantai 20. syyskuuta 2010

"only office hours, only office hours"

On hivenen naurettavaa, etten ole vieläkään saanut nettiä enkä sopimusta asuntolaan, vaikka olen periaatteessa asunut täällä jo viikon. Olen jumittunut välitilaan, jossa ole maksanut ja minulla on avain, mutta en ikinä ehdi office hourien aikaan hoitamaan check in'ä päätökseensä. Osaksi syy on oma: en ole pysynyt asemissa jonottaen respan ikuisessa jonossa, vaan teimme kolmen päivän reissun Wieniin. Suosittelen sacherkakkua,  Frida Kahlon näyttelyä ja student acencyn busseja, pako Hostivarista teki hyvää.

Kun tulin takaisin kaikki olikin muuttunut. Kerros oli täyttynyt huipuista espanjalaisista (kiitän kaikesta sydämestäni espanjan kursseja lukiossa... en tiennyt että niistä olisi näin paljon hyötyä Tsekinmaalla)  Mausteena sopassa on yksi italialainen, yksi  mr. Itävalta, vähän tujumpi ripaus ranskalaisia, yksi saksalainen ja yksi suomalainen, aka minä. Ihanat ihmiset olivat ostanut keittiöön kaiken, ja tänään syötiin yhdessä espanjalaista safkaa.

Jaetiin myös tooga. Oi kyllä, syksyn ensimmäiset toogabileet ovat myös tänään, mikä sen parempaa. Päädyttiin leikkaamaan valkoinen  kangas paloiksi, vaikka oishan sellainen monipäinen  yhteistooga ollut aika hieno osiotus yhteisyydestä. On hyvä, että lähelle on sattunut hyviä tyypejä. Isossa Erasmus-laumassa sitä käy sata melko yhdentekevää keskustelua kaavalla "mikä on nimesi - mistä olet -asutko Hostivarissa- mitä opiskelet -- eikö Suomessa ole kylmä?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti