keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

taasen

Pitääpä tehdä pikainen uusintapäivitys: uusi kämppikseni onkin aika siisti. Lähdin tänään keittiöön hakemaan voileipää ja pädyin puhumaan sekaisin kahdella heikoimmista kielistäni tsekiksi ja unholaan vaipuneella espanjalla. Tyyppi on kotoisin Venezuelasta ja sillä on pieni tytär ja ylläripylläri se on dj.

Onhan se nyt vähän ulkopuolista linnoittautua Norton anthologyn (<3) kanssa kirjoittamaan esseetä feminismistä ja  huumorista ( vaikka onhan rattoisaa sekin!) kun toiset juo kaljaa ja heittää läppää tsekiksi ilmeisesti ainakin espanjalaisista kurkuista, mutta osallistuminen on aika vaikeaa kun ymmärtää sieltä täältä, mutta ei osaa itse muodostaa lauseita. En kyllä ikinä olisi arvannut asuvani näin monikulttuurisessa asunnossa, jossa olen itse ainoa englannin taitoinen. Safir-koira se sentään puskee edelleen kylkeen ja työntää kuononsa juurikin nyt kuonoaan mun silmään. Jokatapauksessa fiilis täällä on kiva nyt, jotenkin eläväisenpää!

Huomenna pitää olla aktiivinen päiväsaikaan, ja mm. käydä hakemassa makuupussi, kirjoittaa se essee,  ja nähdä jotain olennaisia ihmisiä. Sitten pitää valmistautua henkisesti heräämään viideltä melontaretkeä varten. Aika menee niin nopeasti. Välillä on pikkuisen koti-ikävä, joskus taas harmittaa hirveästi, että kaikki tämä loppuu niin pian.

Katin rupuisemmalla kamerallaan näppäämät saa nyt välittää tunnelmia lopunajoista.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti